Skip to content

Zwanger

Welkom op onze pagina over zwangerschap! Hier vind je nuttige informatie en tips om je voor of tijdens deze bijzondere periode goed voor te bereiden.

Ben je zwanger?

Zwanger zijn brengt veel veranderingen met zich mee, zowel fysiek als emotioneel. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt en dat is waar wij, als verloskundig samenwerkingsverband, je graag bij willen ondersteunen.

Op deze pagina vind je artikelen over verschillende aspecten van de zwangerschap, zoals voeding, lichaamsveranderingen en voorbereiding op de komst van je baby.

Heb je behoefte aan meer medische informatie, dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan https://www.degynaecoloog.nl/ .
Voor een uitgebreid overzicht van alles wat met zwangerschap te maken heeft, verwijzen we je graag door naar https://www.allesoverzwanger.nl/.
Voor persoonlijk advies en begeleiding kun je terecht bij een verloskundige in jouw regio via https://deverloskundige.nl/.

Wij wensen je een gezonde en gelukkige zwangerschap toe!

Zwanger worden

Ben je van plan om zwanger te worden? Op deze pagina vind je informatie en tips die je kunnen helpen bij het realiseren van je kinderwens. Zwanger worden is een spannende en emotionele fase waarin je graag goed voorbereid wilt zijn.

We delen graag informatie over vruchtbaarheid, het herkennen van je vruchtbare periode en gezondheidsadviezen voor jou en je partner. Daarnaast bieden we praktische tips om de kans op een zwangerschap te vergroten en eventuele obstakels te overwinnen.

Wil je dieper ingaan op medische aspecten en vruchtbaarheidsbehandelingen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op https://www.degynaecoloog.nl/.
Voor uitgebreide informatie over zwanger worden en vruchtbaarheid kun je terecht op https://www.allesoverzwanger.nl/.
Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, adviseren we je contact op te nemen met een verloskundige in jouw regio via https://deverloskundige.nl/.

Beschermde wieg

Voor de meeste vrouwen is het feit dat er een baby op komst is een gebeurtenis die hen gelukkig maakt. Maar er zijn uitzonderingen, waarbij vrouwen eigenlijk geen andere mogelijkheid zien dan hun baby af te staan.

Voor meer informatie over ongewenste zwangerschap of het afstaan van een baby vind je op https://beschermdewieg.nl/ of bel +31(0) 800 – 6005

Back To Top